Разоткривена тајна ГМО хранe   Leave a comment


*

Ово је контроверзни прилог Алекс Џонса, у коме он разоткрива планове светске владе о намерном и циљаном тровању хране и воде у сврху смањења становништва. Иако је видео, по коме је урађен чланак, намењен америчкој публици, он би могао да заинтересује сваког човека. У свом прилогу Џонс говори о многим стварима, попут флуора (који се налази у већини паста за зубе), врло добро говори и упозорава о аспартаму (вештачком шећеру), генетски модификованој храни, и другим стварима.

Од свих информација сакупљених током година истраживања, ове су најважније. Од Вас су све време скриване, oво је највећа тајна која ће сада изаћи на видело.

Поседује ce стотине владиних докумената, који последњих осамдесет година доказују тровање хране и воде, како би се становништво разболевало и стерилизовало зарад еугенике. Све је објашњено у књизи „Еконаука“ коју је написао стручњак из Беле куће Јohn P. Holdren. Ту се говори о планетарној полицијској држави, која ће да изврши стерилизацију, као и комбиновању воде и хране зарад стерилизовања људи.

Ово је написао неколико деценија пре његовог одласка на позицију у Белу кућу у канцеларији за науку и технологију. Сада се одједном материјал из књиге повлачи, а увелико кроз вести шири у јавности као „добра“ ствар.

Почнимо са аспартамом

Више не можете да одете у продавницу и купите жваку, а да не садржи аспартам као додатак. 70-их година Сеарле је покушао да добије одобрење, али безуспешно. Била су потребна три покушаја, јер је у њиховом истраживању спроведеном над мајмунима, већина тест субјеката умрла или оболела од рака. Сада имате Mainsteream чланке, где је Европска унија направила велика истраживања и добила резултате о деци рођеној са премалом тежином, прераним порођајима и побачајима, код оних жена које су пиле пића на бази аспартама, као на пример „Zero-Cole“.

Шта је аспартам,  то је фекални отпад Е-коли бактерије. Они је генетски модификују, нахране токсичним отпадом, онда она „пражњењем“ избаци аспартам. Толико има нуспојава, да је неизрециво, cве је унапред испланирано, уз све ово ствара се зависност.

Али ајмо даље да попричамо о McDonaldsu и његовој пилетини (Chicken McNuggets). Сећам се да сам пре 10 година читао у здравственом информатору, како у њима, као и у још много хране налази једна врста пластике слична силикону (Dimethyl Polysiloxane). Додавање овог адитива је нелегално је у свим осталим земљама света, али не иу САД. Тајна је у томе, што је све ово испланирано од стране ФДА (Служба за контролу хране и лекова). Погледајте само које све лекове одобравају, а који проузрокују срчане ударе и рак.
У случају Нирнберг, нацисти су у концентрационим логорима у воду додавали Натријум флуoрид, како би се затвореници начинили покорнијима. Стотине студија показало је ове резултате, чак и пре него штоје Хитлер дошао на власт, oво је облик присилног дрогирања.

Како је јавност била упозната са овим, признали су да количина од 1:1 000 000 натријум флуорида, више него удвостручује шансе за рак костију код дечака и мушкараца. Одговор владиних корпорација је био, не само да се дода у воду, већ и у хиљаде других производа попут дечије воде. Почели су да додају и количину од 900: 1 000 000 у јаја у праху. То проузрокује пад коефицијента интелигенције, повећава стерилитет, а додаје се у толико намирница које конзумирамо.

Погледајмо  ГМО – генетски модификоване организме.

Јесте ли знали, да се већ дуги низ година Американци хране клонираном говедима, свињама, а сада се то проширује и на остале врсте животињског меса. Узмимо лососа. Научна истраживања су доказала да ће врста ГМО лососа добијена укрштањем лососа и других животиња, када дође у сусрет са природним дивљим лососом, довести до изумирања дивљег лососа у периоду од 40 генерација. И ФДА је одобрила и ово. И дозволиће његово пуштање у дивљину … То као прво није лосос. То је укрштена врста коју називају Камира. То је некакав микс, као из лабораторије Доктора Мореауа, као из ноћне море.

Више од 85% кукуруза који се конзумира у САД, а испоставља се и у Европи и Канади je ГМО. Oн cтвара сопствени пестицид, па га инсекти не једу. Ако га инсекти не једу, јер умиру, шта мислите, шта ће се догодити са лабораторијским животињама и људима.

Буквално, више стотина студија показују, да не само Монсанто, већ и друге компаније производе ГМО. Кукуруз, који је повезан са отказивањем органа тест мишева, као и са масовним стерилитетом истих мишева и замораца. Они су дакле храњени, не само са ГМО кукурузом, већ и семеном памука.

*

Студије у Индији, Немачкој и САД су показале, да када се семе памука, послужи као храна за краве, она тада побацају телад, или су телад закржљала, или у многим случајевима умру при телењу.

А шта се налази у већини прерађене хране? Уље из ГМО семена памука. Студије такође потврђују да ГМО усеви убијају пчеле и лептире. Али, не заустављају се ту. Сада тврде, да ће у биосферу да пусте комарце отпорне на маларију. Генетски код планете, благо речено, уништава се у најезди злих корпорација.

Пре неколико година директор Монсанта, цитиран у Националној географији, рекао је да је то његов програм, да жели да њихови усеви и организми преузму биосферу.

А највеће компаније које се баве генетским инжењерингом, фокус стављају на осам главних врста усева, а сада проширују на стотине врста других биљака мењајући генетски код планете.

Ово је генетска диктатура, вандализам… Због тога су Рокефелери и УН изградили велике ограђене плантаже са наоружаним стражарима по целом свету, а не само на Арктику. Штавише, признали су да то чине у случају да нешто „пође по злу“, да је то врста Ноjeве барке.

Све те лажне службе заштите околине, никада се не жале због овог, не причају о истинском уништавању околине. Они желе да ударе порез на угљен-диоксид који људи издишу, а помоћу којег биљке дишу и врше фотосинтезу, како би затворили индустријска друштва и њихова погоне, те тако контролисали наше животе. То је велика тајна,  то је програм смањења становништва,  то је епидемија.

*

Број сперматозоида западног човека експоненцијално опада. Чак је и влада предвидела, да ће у наредним генерацијама готово сви бити стерилни. Ово је глобалистичка религија, њихова филозофија. Они желе планету за себе. УН је рекао да је њихов план смањење светске популације за 80%.

Чули сте да је Тед Тарнер људе назвао бескорисним изјелицама и да би их 80% требало убити. Чули сте принца Филипа, који је рекао да би након смрти желео да се врати као вирус, који би убио већину становништва.

И Др Eric Pianka и Peter Singer говоре о масовном смањењу становништва. Константно се на вестима говори да треба да имамо само једно дете, јер је све преко тог броја лоше за околину и да смањење људи значи и смањење угњен-диоксида. То је велика тајна.

Живимо под диктатуром научника, а САД и Енглеска су епицентар свега и шире се на глобалном нивоу.

*

Сећате се свих тајних екперимената, стерилизације у САД и Европи. Сећате се што је радио Хитлер. Он је учио од Еугениста и Рокефелера из САД. Ово је култура смрти наметнута Вама и Вашој породици, и без обзира што сматрате да је свет пренасељен, Ви сте такође мета, и то плански циљана.

Хормон раста у млеку тера вашу децу, осмогодишњу девојчицу у пубертет, уместо да се то спонтано догоди у дванаестој или тринаестој години. Силикон у McDonalds пилетини, стотине врста прерађене хране, аспартам-који је фекалија ГМО Е-коли бактерије, узрочника огромног броја болести…

Размислите, то се стално врти.

*

На АБЦ-ју сте пре четири године видели вирални спреј за месо због безбедности хране? Прскају живи вирус на месо, да би наводно поубијали бактерије. Жива вакцина, којом прскају већину меса коју конзумирате. Постаје још горе.

Нафтни дестилати, односно токсични отпад, који настаје у рафинеријама за прераду нафте, узимају тоне и тоне отпада, флуор, жива, олово и посипају по усевима као минерално ђубриво. И шта се догађа тада са парадајзом, кукурузом, кромпиром? Они покупе све те токсине из земље. Научници су иначе употребљавали ове биљке за детоксикацију тла. Биљке усисавају токсине, а онда их Ви једете.

Зато је Washington Post у јануару 2008 објавио да је трећина популарне хране и пића загађена живом. Упркос чињеници да су се Европљани противили модификованој храни, сада су претрпани са њим. САД је тест зона. Аутоматски се одобрава, а људи који раде за ове компаније, не знају шта се догађа, као ни људи који продају ову храну. Ово утиче на све нас.

Проценат појаве рака је се повећава, дијабетес… Све ове болести су повезане са отровним додацима из наше хране и воде. Интрервјуисао сам неурохирурге, неурологе, научнике…

MSG (Natrijum Glutamat) разара мозак, екситоксин разара јетру, а присутан је у десетинама хиљада производа…

Можемо да кажемо НE,  можемо да устанемо против тога. Ако имате комшију који детету даје флуорисану воду, молим вас – упозорите га. Ако једе чипс са MSG адитивом, упозорите га – ипак сте одговорни.

Ако познајете људе који се хране ГМО прерађеном храном, упозорите их, и ЗАБОГА не храните своју децу с тиме. Ако желите да се убијете, Ваша је ствар, али немојте да наудите деци. Немојте..!

На крају, желимo да кажемo и пар позитивних речи.

Пре отприлике петнаестак година, нисте могли да нађете органску храну у продаји, а сада је има. Пре пар година, сво млеко је садржавало хормон раста, а сада га има и без хормона, јер су потрошачи рекли НЕ.!

Нисте могли да нађете ни пасту за зубе без натријум Флуорида, а сада на позадини паковања јасно се истакне „Ако се прогута, јавите се одмах доктору“.

Сада има пасти без Натријум Флуорида.

 

*

Људи не желе да буду тровани, желе да знају шта се догађа, тако да и индустрија одговара на њихове захтеве, дајући им барем опцију да знају, тј да не буду насилно дрогирани, путем хране и воде.

Знате да су цигарете штетне. Пре двадесет година, произвођачи су пред конгресом изјављивали да се ради о теорији завере, а онда се испоставило да су знали сво време.

Даме и господо, колико самo упућени  кроз истраживања, већина оног што се додаје у храну и воду је много горе, чак и од цигарета, иако су оне један од највећих убица у држави.

То је испланирано убијање из потаје. Молимo Вас да схватите, да је једно од најопаснијих места на свету, управо Ваша продавница прехрамбених артикала, као и вода из ваших славина.

Advertisements

Објављено 15. јула 2012. од стране NoviMilenijum под Ishrana, Uncategorized

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: